BIYEN ONO CERITO SAIKI DADI SASTRA



Mapak Kawitan Ulan Safar.
wiwit pungkasane Suro tahun iki nganti Tahun ngarep.
Okeh Uwong Bingung Amonge.
Nambah pitnah gawe Golek mulyo
seng ati ati
ojo kaget rontoke godong woh wohan manggen sak duwure bumi


SALAM RAHAYU

JEMBER BERSATU
Berbeda - Beda Tapi Tetap Satu Jua
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

WELCOME TO JEMBER BERSATU

gifs website
SELAMAT DATANG DI SITUS KOMUNITAS JEMBER BERSATU - BERBEDA - BEDA TAPI TETAP SATU JUA

Fans Page Jember Bersatu